Oerhout interieurstukken: eigentijds én trendy

Kennismaken
  • Passend bij jouw stijl
  • Unieke interieurstukken
  • Oeroud ambacht

Oerhout interieurstukken:
eigentijds én trendy

Oerhout maakt niet zomaar houten meubels op maat. We zijn erin gespecialiseerd interieurstukken te maken die volledig passen bij jouw stijl. In deze blogs lees je hoe Oerhout is ontstaan en word je helemaal ondergedompeld in onze passie voor het creëren van de meest unieke interieurstukken.

Jouw eigen stijl weerspiegeld in Oerhout designmeubels

Iedereen vindt het gaaf om een opvallend interieur te hebben met prachtig, exclusief meubilair. Iets wat helemaal bij jouw stijl past en niemand anders heeft. En als het dan ook nog comfortabel is en tot op de millimeter nauwkeurig aan de ruimte is afgestemd, zou dat helemaal geweldig zijn. Oerhout in Strijen kan dit allemaal mogelijk maken. Met onze eigentijdse, unieke interieurstukken zorgen we ervoor dat jij je helemaal in je element gaat voelen.

Unieke interieurstukken. Waar vind je die nog?

Stel: je koopt een tafel bij een meubelzaak. Je zet hem in elkaar in de keuken en bent erg trots op het resultaat. Dat heb je mooi gefikst! Tijdens je verjaardag komt je nicht binnen en roept enthousiast: “Hé die tafel heb ik ook!” En even later komt de overbuurvrouw binnen: “Wat toevallig zeg, die heb ik vorige week nog in elkaar gezet toen mijn zoon ging verhuizen.” Inmiddels vind je je tafel al een stuk minder mooi. Herkenbaar?

Kennismaken

Na het invullen van dit formulier zullen wij contact met u opnemen.

"Je creëert van slechts een stuk hout een prachtig interieurstuk dat volledig past bij de stijl van de klant."

John Streefkerk

"We laten onze klanten, als ze dat willen, altijd meewerken aan het ontwerp. Het interieurstuk is dan echt iets van henzelf."

John Streefkerk

"We hebben een wandkast gemaakt van 4 meter hoog, die uitloopt in een punt."

John Streefkerk

“Als klanten dat willen geven we hen graag interieuradvies aan huis of op kantoor. Wij hebben een goede kijk op wat voor soort meubels bij hun interieur passen."

Kennismaken

Daarom is creatief zijn met hout zo fantastisch

Creatief zijn met authentieke houtsoorten en stijlvolle plaatmaterialen vinden we bij Oerhout het allermooiste wat er is. Daarom is de Joy-factor binnen ons bedrijf heel hoog. We zijn namelijk elke dag bezig om trendy en unieke designmeubelen op maat te maken.

Wow! Waar heb je die tafel vandaan?

Hoe gaaf is het als iemand voor het eerst bij je thuiskomt en gelijk geïnspireerd raakt door je keukentafel. “Wow! Waar heb je die tafel vandaan? Wat een feest om daar elke dag aan te mogen eten. Waar is die te koop?” En dat jij dan kunt zeggen: “Die heb ik samen met een meubelmaker ontworpen.”

Van verkoopmedewerker tot aan meubelmaker: het beste besluit ooit

Doen wat je het liefste doet. Vanuit deze gedachte is meubelmakerij Oerhout ontstaan. John Streefkerk is altijd al creatief geweest, maar hij wist nooit precies wat hij wilde. Totdat hij ontdekte hoe mooi het is om unieke, trendy designmeubelen te maken. Interieurstukken die tot op de dag van vandaag niemand in zijn of haar huis heeft staan!

Onze werkplaats: een dynamische etalage

Ben je toevallig weleens in Strijen of in de buurt? Of ben je op zoek naar jouw ideale meubel? Kom dan vooral sfeer proeven in de werkplaats van Oerhout. De prettige geur van hout en de hardwerkende, passievolle mannen zullen je verwelkomen. Onze werkplaats is een dynamische etalage waarin we unieke designmeubelen creëren.

Kennismaken

Na het invullen van dit formulier zullen wij contact met u opnemen.

Conny Fortuin

________________

"Mooi vakwerk!!!"

Annemerel Molenaar

________________

"De kast is echt heel mooi geworden. We zijn er ontzettend blij mee John!"

Donja Hiele

________________

"En Janny en Joop helemaal blij John!!"

Onze werkplaats: een dynamische etalage

Oerhout_Oeroude-ambacht_Blog-6.1.jpg16 jul Ben je toevallig weleens in Strijen of in de buurt? Of ben je op zoek naar jouw ideale meubel? Kom dan vooral sfeer proeven in de werkplaats van Oerhout. De prettige geur van hout en de ... lees verder

Van verkoopmedewerker tot aan meubelmaker: het beste besluit ooit

Oerhout_Oeroude-ambacht_Blog-5.1.jpg21 mei Doen wat je het liefste doet. Vanuit deze gedachte is meubelmakerij Oerhout ontstaan. John Streefkerk is altijd al creatief geweest, maar hij wist nooit precies wat hij wilde. Totdat hij ontdekte ... lees verder

Wow! Waar heb je die tafel vandaan?

Oerhout_Oeroude-ambacht_Blog-4.1.jpg26 mrt Hoe gaaf is het als iemand voor het eerst bij je thuiskomt en gelijk geïnspireerd raakt door je keukentafel. “Wow! Waar heb je die tafel vandaan? Wat een feest om daar elke dag aan te mogen eten. ... lees verder

Daarom is creatief zijn met hout zo fantastisch

Oerhout_Oeroude-ambacht_Blog-3.1.jpg29 jan Creatief zijn met authentieke houtsoorten en stijlvolle plaatmaterialen vinden we bij Oerhout het allermooiste wat er is. Daarom is de Joy-factor binnen ons bedrijf heel hoog. We zijn namelijk ... lees verder

Unieke interieurstukken. Waar vind je die nog?

Oerhout_Oeroude-ambacht_Blog-2.1.jpg04 dec Stel: je koopt een tafel bij een meubelzaak. Je zet hem in elkaar in de keuken en bent erg trots op het resultaat. Dat heb je mooi gefikst! Tijdens je verjaardag komt je nicht binnen en roept ... lees verder

Jouw eigen stijl weerspiegeld in Oerhout designmeubels

Oerhout_Oeroude-ambacht_Blog-1.1.jpg09 okt Iedereen vindt het gaaf om een opvallend interieur te hebben met prachtig, exclusief meubilair. Iets wat helemaal bij jouw stijl past en niemand anders heeft. En als het dan ook nog comfortabel is... lees verder

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

CONTACTGEGEVENS

Simon Stevinstraat 7
3291 CA  Strijen

TELEFOON  06 - 55 683 555
E-MAIL  info@oerhout.nl

Scroll naar boven